Woningontruiming in Groningen? Ook in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe bieden wij maatwerk ontruimingen aan voor bedrijf en particulier.

Bij het ontruimen van een woning moet er met veel aspecten rekening worden gehouden.  Wij weten als geen ander dat een ontruiming vaak heel zwaar is, zowel emotioneel als fysiek. Woningontruiming Noord ontzorgt. Wij komen bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. We komen daarna met een passende offerte waarin alle punten van de ontruiming nog eens benoemd zijn. De boedel die voor de familie van belang zijn kworden apart gezet of opgehaald. We werken met een kleurcodering. Boedel dat niet meer geschikt is voor hergebruik wordt gesorteerd en gescheiden ingeleverd bij de milieustraat en het ontruimen gebeurt heel milieubewust.

Milieu bewust

Boedel dat hiervoor wel geschikt is wordt gedoneerd aan diverse stichtingen en maatschappelijke organisaties of wordt aangeboden voor verkoop via gerenommeerde veilinghuizen. Wij kopen geen boedel op maar kunnen eventueel wel een prijscompensatie doorvoeren, mochten wij aannemelijk vinden dat te kunnen verkopen via een veilinghuis of onze kringloopwinkel.

Naast het ontruimen van woningen, garages of loodsen in Groningen, Friesland en Drenthe komt het regelmatig voor dat we een bedrijfsontruiming uitvoeren. Vaak gaat een ontruiming of het leegruimen van een pand samen met de schoonmaak.

Wij ontzorgen

Een bedrijfspand moet, na opzegging van de huur of bij een ontruiming, (bezem)schoon worden opgeleverd aan de verhuurder. In bijna alle gevallen is zo’n ontruiming maatwerk. Voor het goede verloop van de ontruiming komen wij bij u langs om alles door te nemen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan over het afvoeren van spullen, verwijderen van later aangebrachte bouwkundige zaken of het herstel hier van. Dankzij het klussenbedrijf is het mogelijk om vergaande aanpassingen voor u uit te voeren. Alle afspraken worden duidelijk omschreven en genoteerd om onduidelijkheden te voorkomen. Mocht het voorkomen dat we tijdens de ontruiming toch nog zaken tegen komen die niet besproken zijn dan nemen we uiteraard contact op om dit alsnog af te stemmen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan bij een, door ons uitgevoerde bedrijfsontruiming.