Over ons

Over ons

Klussen en ontruimen in Groningen

Klussen en ontruimen in Groningen Woningontruiming Noord

Op het moment dat ik in de woningontruimingen stapte was ik, Martin Heller, geboren en getogen in Groningen reeds jarenlang actief voor mijn klusbedrijf Martin Heller te Groningen. Dit klusbedrijf bestaat nog steeds met veel vaste klanten in heel de provincie.
In heel Groningen voer ik, met zeer veel plezier, met mijn allround klusbedrijf, zo ongeveer iedere denkbare klus uit.

In 2012 ben ik de samenwerking in Groningen aangegaan met Lotz schoonmaakbedrijf. Op diverse locaties in Groningen hebben we zowel woningen als bedrijfspanden ontruimd.

Veel klanten zien het als een pluspunt. Dat ik mijn klus en timmerervaring kan inzetten om bijvoorbeeld een bedrijfspand in een oude staat terug te brengen. De kleine kluswerkzaamheden kunnen we natuurlijk direct meenemen. Maar ook de veel complexere verbouwingen aan een pand vormen geen enkel probleem. Hier komt de ervaring met mijn klusbedrijf goed van pas. En zo nodig ook de betrouwbare partners in de bouwwereld. Zo kunnen we iedere klus aan.

Hergebruik spullen

Naast de woningontruimingen halen wij ook enkel inboedels op, deze inboedels kunnen wij desgewenst een tweede leven geven in onze eigen kringloopwinkel of bij 1 van de stichtingen genoemd op deze website.  Wat niet meer bruikbaar is kunnen wij met uw toestemming afvoeren naar de stort. Tevens letten wij er goed op of het afval op de juiste wijze wordt gescheiden en afgevoerd . Wij proberen zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven.

Scroll naar top