Woningontruiming-Noord is gevestigd in Groningen beschikt over de juiste benodigde materialen en expertise om de woning­ontruiming op professionele, efficiënte en bovenal discrete wijze voor u uit te voeren. Woningontruiming-Noord vindt de bescherming van uw persoonsgegevens en die van uw dierbaren heel belangrijk. Daarom hebben wij ook een privacy verklaring (of privacy statement) opgesteld, welke te vinden is onderaan de website. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om de ontruiming snel en vakkundig voor u uit te voeren. Alle spullen worden met uiterste zorg en discretie uit de woning gehaald zodat de bruikbare spullen ook bruikbaar blijven. Wij zijn zeer discreet en zullen om die reden dan ook niet verschijnen met schreeuwende logo’s en ontruimingsdiensten op onze bedrijfswagens en kleding.

Wij ontzorgen u en verzorgen voor u:

Bij Woningontruiming-Noord vinden we het belangrijk om persoonlijk met u in contact te komen. Wij zullen daarom altijd bij u langs komen om de wensen en de mogelijkheden met u te bespreken. Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en kunnen daarom maatwerk leveren. Wat uw wensen ook zijn, daar waar we kunnen bieden wij steun en vertrouwen en zorgen ervoor dat uw woning weer bezemschoon wordt opgeleverd aan de notaris, woningbouwvereniging, bewindvoerder of makelaar. Voor een woning­ontruiming in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe bent u bij ons in betrouwbare handen. Wij ontzorgen u en komen gemaakte afspraken altijd na!

Woningontruiming-Noord heeft als partners klussenbedrijf Martin Heller en Bureau Brauns, photography & drone services. Dankzij Klussenbedrijf Martin Heller kunnen wij ter plekke kleine kluswerkzaamheden uitvoeren, maar ook de veel complexere verbouwingen aan een pand vormen geen enkel probleem. Dankzij ons uitgebreide netwerk van betrouwbare partners in de bouwwereld kunnen we iedere klus aan.

Dankzij fotograaf Gert Brauns wordt de gehele inboedel professioneel fotografisch gedocumenteerd voor nabestaanden, notaris, bewindvoerder, executeur testamentair, makelaar of woningbouwvereniging. Daarnaast verzorgt Bureau Brauns de fotografie op de website en social media alsmede de productfotografie van alle inboedel die nog geschikt is voor hergebruik en verkocht kan worden via onze kringloopwinkel.

Heeft u interesse in de diensten van ons bedrijf voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe of vragen en wenst u persoonlijk advies neem gerust contact op voor een geheel vrijblijvende offerte op maat. Wij zijn telefonisch te bereiken op onderstaand nummer of via contact@woningontruiming-noord.nl