Een bedrijfsontruiming

Naast het ontruimen van woningen, garages of loodsen in Groningen komt het regelmatig voor dat we een bedrijfsontruiming doen voor bedrijven die uit een pand gaan of een naar een ander pand toe willen. Vaak gaat een ontruiming of het leegruimen van een pand samen met de schoonmaak.bedrijfsontruiming-Groningen

Een bedrijfspand moet, na opzegging van de huur of bij een ontruiming, (veeg)schoon worden opgeleverd aan de verhuurder. In bijna alle gevallen is zo’n ontruimingen een stukje maatwerk. Om er voor te zorgen dat alles goed verloopt komen bij u langs om alles door te nemen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan over het afvoeren van spullen, verwijderen van later aangebrachte bouwkundige zaken of het herstel hier van. Ook het verplaatsen naar een nieuwe locatie behoord tot de mogelijkheden. Dankzij het klussenbedrijf is het mogelijk om vergaande aanpassingen voor u uit te voeren. Alle afspraken worden op papier gezet om voor beide partijen duidelijk te verschaffen. Na ondertekening van de overeenkomst gaan we voor u aan de gang. Als wij na een bedrijfsontruiming uw pand verlaten dan is deze in de staat zoals we het hebben afgesproken.

Mocht het zo zijn dat we tijdens de ontruiming zaken tegen komen die niet besproken zijn dan nemen we uiteraard contact op om dit alsnog af te stemmen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan bij een, door ons uitgevoerde , bedrijfsontruiming.

 

Scroll naar top