De woningontruimer voor particulier en bedrijf

 

Bedrijfsontruiming in Groningen, Friesland of Drenthe?

Bedrijfsontruiming in Groningen, Friesland of Drenthe? Woningontruiming Noord kan u helpen! Wij bieden bedrijfsontruimingen op maat aan in de drie noordelijke provincies. Benieuwd of we u ook kunnen helpen? Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Expert in bedrijfsontruimingen

Bij een bedrijfsontruiming moet er met veel aspecten rekening worden gehouden. Wij weten als geen ander dat een bedrijfsontruiming vaak erg lastig is. Er moet veel geregeld worden terwijl u het waarschijnlijk druk genoeg heeft met andere zaken. Woningontruiming Noord ontzorgt je daarom volledig van je bedrijfsontruiming. Wij komen bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. We komen daarna met een passende offerte waarin alle punten van de ontruiming nog eens benoemd worden. Alle afspraken komen dus op papier om onduidelijkheden te voorkomen. Bij het ontruimen werken we met een kleurcodering. Boedel dat niet meer geschikt is voor hergebruik wordt gesorteerd en gescheiden ingeleverd bij de milieustraat. Alle bedrijfsontruimingen worden door ons mileubewust gedaan. 

Bedrijfsontruiming in Groningen - woningontruiming-noord.nl

Meer weten? Vraag hieronder direct meer informatie aan!

Volledig ontzorgde bedrijfsontruiming

Een bedrijfspand moet, na opzegging van de huur of bij een ontruiming, (bezem)schoon worden opgeleverd aan de verhuurder. In bijna alle gevallen is zo’n ontruiming maatwerk. Voor het goede verloop van de ontruiming komen wij bij u langs om alles door te nemen. Het kan dan bijvoorbeeld gaan over het afvoeren van spullen, verwijderen van later aangebrachte bouwkundige zaken of het herstel hier van. Dankzij het klussenbedrijf is het mogelijk om vergaande aanpassingen voor u uit te voeren. Alle afspraken worden duidelijk omschreven en genoteerd om onduidelijkheden te voorkomen. Mocht het voorkomen dat we tijdens de ontruiming toch nog zaken tegen komen die niet besproken zijn dan nemen we uiteraard contact op om dit alsnog af te stemmen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan bij een, door ons uitgevoerde bedrijfsontruiming.

Milieubewuste bedrijfsontruiming

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk. Al onze bedrijfs- en woningontruimingen worden dan ook milieubewust uitgevoerd. Spullen die herbruikt kunnen worden gooien we dan ook niet weg. We doneren deze aan één voor onze partners of de boedel krijgt een tweede leven via onze kringloopwinkel. Zo zorgen we ervoor dat er niks onnodig wordt weggegooid. 

Meer dan bedrijfsontruiming

Naast het ontruimen van woningen, garages of loodsen in GroningenFriesland en Drenthe komt het regelmatig voor dat we een bedrijfsontruiming uitvoeren. Vaak gaat een ontruiming of het leegruimen van een pand samen met de schoonmaak. Ook bij andere klussen die vaak voor, tijdens of na een ontruiming moeten gebeuren kunnen wij helpen. Denk dan aan klussen zoals bijvoorbeeld reparaties van houtwerk, stucwerk, schilderwerk en meer. Benieuwd of we ook jou kunnen helpen? Neem dan nu contact met ons op!