Uw Betrouwbare Partner voor een Professionele Ontruiming voor particulier en bedrijf

Woningontruiming in Groningen, Friesland of Drenthe?

Woningontruiming in Groningen, Friesland of Drenthe? Woningontruiming Noord kan u helpen! Wij bieden woningontruimingen op maat aan in de drie noordelijke provincies.

Expert in Woningontruiming

Bij een woningontruiming moet er met veel aspecten rekening worden gehouden. Wij weten als geen ander dat een woningontruiming vaak heel zwaar is, zowel emotioneel als fysiek. Woningontruiming Noord ontzorgt. Wij komen bij u langs om de wensen en mogelijkheden te bespreken. We komen daarna met een passende offerte waarin alle punten van de ontruiming nog eens benoemd zijn. De spullen die voor de familie van belang zijn worden apart gezet of opgehaald. We werken met een kleurcodering. Boedel dat niet meer geschikt is voor hergebruik wordt gesorteerd en gescheiden ingeleverd bij de milieustraat. Alle woningontruimingen worden door ons milieubewust gedaan. 

Vraag hieronder direct GRATIS en VRIJBLIJVEND een offerte op!

Milieubewuste woningontruiming

Bij elke woningontruiming of bedrijfsontruiming wordt secuur omgegaan met alle goederen. Deze worden gesorteerd en alles wat hergebruikt kan worden, wordt bewaard. Boedel dat hiervoor geschikt is wordt gedoneerd aan diverse stichtingen en maatschappelijke organisaties of wordt aangeboden voor verkoop via gerenommeerde veilinghuizen en onze kringloopwinkel. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk spullen een tweede (of derde) leven te geven. Milieubewuste woningontuiming dus!

Wij kopen geen boedel op maar kunnen eventueel wel een prijscompensatie doorvoeren, mochten wij aannemelijk vinden dat te kunnen verkopen via een veilinghuis of onze kringloopwinkel.

Meer dan woningontruiming

Naast het ontruimen van woningen, garages of loodsen in GroningenFriesland en Drenthe komt het regelmatig voor dat we een bedrijfsontruiming uitvoeren. Vaak gaat een ontruiming of het leegruimen van een pand samen met de schoonmaak. Ook zijn we in te huren voor een heel aantal andere klussen zoals bijvoorbeeld schilderwerk, voegwerk, verschillende reparaties en meer!