Uw Betrouwbare Partner voor een Professionele Ontruiming voor particulier en bedrijf

Woningontruiming Noord uit Groningen kan u , dankzij de jarenlange ervaring, bijstaan in het ontruimen van een woning na het overlijden van een naaste.

Ontruimen na overlijden

Aangezien een woning leeghalen na overlijden van een dierbaar familie lid een zware en belastende taak kan zijn voor de nabestaanden. Wij van Woningontruiming Noord zijn in staat om u deze taak uit handen te nemen . Woningontruiming Noord heeft door de jaren heen veel families bijgestaan in het leegruimen van een woning na overlijden. Wij gaan discreet en respectvol om met de spullen en voeren een opdracht geheel naar uw wens uit.

Waar moet u aan denken bij het ontruimen na overlijden van een woning?

Voordat we een passende offerte maken, voor het leeghalen van de woning na overlijden, komen we bij u langs. In een persoonlijk gesprek gaan we met u op papier zetten wat de wensen zijn. Op basis van deze gegevens komen wij met een passende offerte.

Nadat er een opdracht bevestiging is gaan we voor u aan de slag. Het ontruimen van de woning na overlijden zal met alle respect en discretie uitgevoerd worden. Afhankelijk van de gemaakte afspraken zullen de dierbare spullen die moeten blijven apart gezet worden of voor u naar een gekozen plek gebracht .

Na het verwijderen van alle dierbare spullen gaan we aan de gang om het huis verder leeg te halen. Als alles uit de woning is dan kunnen we desgewenst aan de gaan om de woning weer netjes te maken. Dit kan zijn voor de verhuurder of voor een eventuele verkoop.

Wat we doen met de spullen

Wanneer wij aan het werk gaan proberen we zoveel mogelijk spullen te redden om ze een tweede leven te geven. Wij doneren onder andere aan de stichtingen waar we mee samen werken. Maar we geven ook veel spullen een tweede leven in onze kringloopwinkel. Helaas is het onmogelijk om alle spullen, die vrijkomen van een woning na het ontruimen, een tweede leven te geven. Spullen die overblijven worden in een daar voor bestemde container afgevoerd. De inhoud van de container zal door de afvalverwerker gescheiden worden. Op deze manier wordt bijna alles hergebruikt.

Al u ook staat voor de lastige taak, om een woning te ontruimen na overlijden en u kunt het zelf niet aan, dan kunnen wij u helpen. 

Vraag hieronder direct GRATIS en VRIJBLIJVEND een offerte aan!