Uw Betrouwbare Partner voor een Professionele Ontruiming voor particulier en bedrijf

Werkwijze

Intakegesprek:

Bij Woningontruiming-Noord vinden we het belangrijk om persoonlijk met u in contact te komen. Wij zullen daarom altijd vrijblijvend bij u langskomen om de wensen en de mogelijkheden met u te bespreken. Wij luisteren goed naar de wensen van de klant en kunnen daarom maatwerk leveren. Wat uw wensen ook zijn, daar waar we kunnen bieden wij steun en vertrouwen en zorgen ervoor dat uw woning weer bezemschoon wordt opgeleverd aan de notaris, woningbouwvereniging, bewindvoerder of makelaar. Voor een woning­ontruiming in de provincie GroningenFriesland en Drenthe bent u bij ons in betrouwbare handen. Wij ontzorgen u en komen gemaakte afspraken altijd na!

Al uw vragen worden tijdens het intakegesprek beantwoord. Door de bezichtiging van de woning krijgen wij een goede indruk en kunnen wij vervolgens een passende offerte op maat uitbrengen. Mocht u na ons gesprek toch nog iets zijn vergeten te vragen, neem gerust nog even contact op en we regelen het voor u. Woningontruiming-noord ontzorgt!

Prijsindicatie

Wat kost een woning ontruimen?

De gemiddelde kosten van een woningontruiming lopen enorm uiteen en zijn vooral afhankelijk van o.a. de omvang van de inboedel en bereikbaarheid van de woning. Wilt u een fietsenschuurtje laten ontruimen? Ook dat kan bij Woningontruiming-noord. De kosten hiervoor zijn vanaf €200,- * omdat het meestal gaat om één ruimte van ongeveer 2 bij 3 meter.

Wij geven altijd een indicatie van de kosten i.p.v. een gespecificeerde offerte. Dit is een bewuste keuze, want bij een gespecificeerde offerte wordt een veiligheidsmarge ingebouwd om zo onvoorziene zaken te kunnen dekken, dit resulteert veelal in hogere prijs. Op uurloon werken is dus vrijwel altijd voordeliger en met onze indicatie van de kosten weet u toch waar u aan toe bent. Zo blijven onaangename verassingen uit. Wilt u, als particulier en/of bedrijf, gebruik maken van onze diensten, neem gerust contact met ons op

* richtprijs excl. btw. en reiskosten.

Welke factoren beïnvloeden de kosten?

De kosten voor het ontruimen van een huis variëren enorm, en zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals bijv.

  • Type van de woning
  • Bereikbaarheid van de woning
  • Omvang en grootte van de inboedel
  • Type van de oplevering
  • Complexe verbouwingen
  • Bezemschone oplevering
  • Volledige schoonmaak
  • Verwijderen van vloerbedekking
  • Het afvoeren van afval en grofvuil

Vraag een gratis offerte aan en we komen graag bij u langs!

Oplevering

Opleveren van (huur) woning of (huur) bedrijfspand

U wenst een oplevering van uw huurwoning of uw huur bedrijfspand dan moet veelal het pand in originele staat worden teruggebracht. Woningbouwvereniging, makelaars en corporaties hebben daar veelal een eigen idee over of voorschriften voor opgesteld. Wij weten hoe we een woning in originele staat mogen terugbrengen en wat de eisen zijn.

Woningontruiming-Noord is zeer ervaren in bedrijfs- en woningontruiming, zo ook in het uitvoeren van reparaties, wanneer dit nodig mocht zijn. Om een woning in originele staat op te leveren is het veelal noodzakelijk om kleine en soms zelfs grote reparaties uit te voeren. Voor al deze specialistische werkzaamheden maken wij dankbaar gebruik van de expertise van onze veelzijdige partner, klusbedrijf Martin Heller.

Na de ontruiming leveren we de woning bezemschoon op, klaar voor de sleuteloverdracht. Wij ontzorgen u.

Recycling – hergebruik

Onze recycling en hergebruik gaat verder dan alleen onze kringloopwinkel.

Tijdens de woningontruiming scheiden en sorteren wij ook goederen die geen tweede leven in hun oorspronkelijke vorm kunnen krijgen. Bij het opstellen van de offerte houden wij hier uiteraard rekening mee!

De boedel die voor de nabestaanden van belang zijn worden apart gezet of opgehaald. Boedel dat niet meer geschikt is voor hergebruik wordt gesorteerd op basis van verschillende grondstoffen en gescheiden ingeleverd bij de milieustraat, het ontruimen gebeurt heel milieubewust.

Boedel dat hiervoor wel geschikt is wordt gedoneerd aan diverse stichtingen en maatschappelijke organisaties of wordt aangeboden voor verkoop via gerenommeerde veilinghuizen of onze kringloopwinkel.

Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan beter milieu.

Kringloopwinkel

Zoveel mogelijk goederen krijgen een tweede kans in onze kringloopwinkel. Vintage design meubelen, klein huishoudelijke apparaten, witgoed en woonaccessoires krijgen in onze winkel een plek en belanden dus niet in de afvalcontainer. Wij kiezen bewust voor deze duurzame aanpak om zo positief bij te dragen aan een beter klimaat.