Uw Betrouwbare Partner voor een Professionele Ontruiming voor particulier en bedrijf

Woningontruiming Noord heeft de intentie om zo veel mogelijk spullen te hergebruiken. We leveren daarom kleding en klein huishoudelijke apparaten e.d. aan goede doelen en kledingbank.

Conti metalen

Conti metalen werkt al geruime tijd samen met Woningontruiming Noord. Conti zorgt er voor dat alle apparatuur en metalen op een verantwoorde manier hergebruikt worden. Voor ons een betrouwbare partner.

Stichting Kledingbank De Zeecontainer

Kledingbank De Zeecontainer is een stichting die kleding inzamelt en deze kosteloos beschikbaar stelt aan mensen met een minimaal inkomen uit de stad Groningen. Daarnaast kunnen mensen die zich hebben aangemeld ook schoenen, speelgoed en klein huishoudelijke spullen krijgen.

Schoonmakbedrijf Lotz

Schoonmaakbedrijf Lotz heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaak en ontruiming van woningen, kantoorpanden en bedrijfsruimtes, waaronder de horeca. Woningontruiming Noord is gaan samenwerken met Lotz om gebruik te kunnen maken van elkaars expertise. Op deze manier kunnen we een ontruiming of oplevering tot in de puntjes voor u verzorgen. Schoonmaak en ontruiming gaan dan ook hand in hand. Voor vragen omtrent de schoonmaak kunt u gebruik maken van het contactformulier of direct contact opnemen via nummer 0620019790

Onderstaande bedrijven hebben een opslag ruimte mogelijk gemaakt.

Bouwbedrijf Eldering: al 125 jaar vertrouwde kwaliteit

Het 125-jarig bestaan van Bouwbedrijf Eldering BV in Groningen (Hoogkerk), sinds 1978 Eldering De Vries, wordt op 13 oktober gevierd. Op die datum zou Klaas Eldering, grootvader van de huidige directeur en mede-eigenaar Rias Eldering (49), honderd jaar zijn geworden. Het bedrijfsjubileum is voor Rias Eldering aanleiding om na dit jubileum jaar de vanouds bekende naam Bouwbedrijf Eldering BV te herintroduceren met de daarbij horende oude logo die in een modern jasje is gestoken. Op de begeleidende foto’s ziet u directeur en mede-eigenaar Rias Eldering naast voorman-timmerman Kees Slagter uit Nieuw-Roden, al veertig jaar in dienst van het bouwbedrijf.

Wij geloven in het samen bouwen aan een duurzame toekomst!

Buursema Bouwbedrijf is een ambitieus bouwbedrijf dat maatwerk levert voor corporaties, utiliteitsbouw en kleinbouw. Wij richten ons vooral op het noorden en oosten van Nederland. Wij geloven in het samen bouwen aan een duurzame toekomst. Door onze toekomstgerichte en innovatieve aanpak ‘ontzorgen’ wij u in de breedste zin van het woord. Projecten worden vanaf het begin tot het eind opgepakt. Wij bouwen met lef, zijn creatief in onze aanpak en oplossingen, maar bovenal zijn wij betrokken! Samen met onze klanten en onze ketenpartners gaan wij voor een prachtig en duurzaam eindproduct.